Autor Política
16 Octubre 2019 a 10:00

PIMEC mostra la seva preocupació per la desproporció de la sentència

Reitera la necessitat de trobar una solució per la via política

PIMEC // Imatge cedida per pimec

PIMEC // Imatge cedida per pimec

El Comitè Executiu de PIMEC s’ha reunit aquesta tarda (per ahir) i ha analitzat amb detall la sentència en la causa 20907/2017 del Tribunal Suprem i en fa la següent valoració:

– Ens ha sorprès i ens preocupa la magnitud de la sentència. En aquest sentit, volem mostrar el nostre desencís i enviar un missatge d’escalf als condemnats i als seus familiars.

– Volem reiterar la nostra convicció que aquestes sentències no resoldran el conflicte polític que patim. Demanem una solució política basada en el diàleg per tal de garantir el funcionament de les institucions.

– Entenem les mobilitzacions que s’estan organitzant arreu del país, amb el benentès que no es perjudiqui l’activitat econòmica i empresarial.

– Davant les diverses mobilitzacions convocades al marge de la vaga general del 18 d’octubre, PIMEC recorda que qualsevol afectació a la jornada laboral ha de ser articulada per acord entre empresa i treballador/a. L’entitat ha habilitat un servei d’assessorament per atendre aquest tipus de consulta.

Switch to mobile version