Autor Economia
15 Octubre 2019 a 18:00

Demà comença el Barcelona Meeting Point 2019

Del 16 al 19 d’octubre a Fira Barcelona

Barcelona Meeting Point 2019 (BMP)// Foto:Consorci ZF Barcelona

Barcelona Meeting Point 2019 (BMP)// Foto:Consorci ZF Barcelona

Demà comença la 23a edició del Barcelona Meeting Point 2019, que organitza el Consorci de la Zona Franca de Barcelona, i que se celebra fins dissabte que ve, 19 d’octubre en el pavelló 8 del recinte Montjuïc-Plaça d’Espanya de Fira de Barcelona. La Inauguració Oficial tindrà lloc demà dimecres 16 d’octubre a les 10.00 hores a càrrec del Secretari d’Estat d’Infraestructures, Transport i Habitatge del Govern d’Espanya, Pedro Saura.

BMP 2019 comptarà amb la participació de 280 empreses participants de 26 països, ocuparà 22.000 metres quadrats de superfície d’exposició, i acolliràmés de 50 conferències amb 177speakers de gran prestigi nacional i internacional. El Delegat del’Estatal Consorci de la Zona Franca de Barcelona i President de Barcelona Meeting Point, Pere Navarro, ha explicat que el dret al’accés a l’habitatge, la sostenibilitat, la complexitat de les smartcities, la tecnologia associada al sector immobiliari – el denominatProptech -, la igualtat d’oportunitats entre home idones en un sector encara molt masculí, i les darreres tendències del’immobiliari com poden ser el coliving o el coworking, seran alguns dels principals eixos que tractarem al Barcelona Meeting Point 2019”.

 

Sopar de Gal·la i BMP 2019 Awards:

Aquesta nit se celebrarà el Sopar de Gal·la de BMP 2019 que reunirà a tot el sector immobiliari en un acte que servirà com a avantsala d’aquesta 23a edició de la fira. En aquest acte es realitzarà el lliurament dels BMP 2019 Awards que aquest any reconeixeran 4 categories: a la millor innovació del sector, la major transformació immobiliària, l’startup Immobiliària que més ha crescut a l’últim any (ScaleUpAward), i el millor projecte immobiliari del Mediterrani (BMP MediterraneanAward).


Programa del Congrès

https://www.bmpsa.com/cat/congreso/sesiones.html

Programa d’events

https://www.bmpsa.com/cat/activitats/agenda_esdeveniments.html

Switch to mobile version