Autor Economia
17 Setembre 2019 a 15:00

Punts d’Atenció a l’Emprenedor

PIMEC compta amb 19 oficines on es prestaran serveis gratuïts a emprenedors

Acord PIMEC CIRCE per Punt Atenció Emprenedor// foto: pimec

Acord PIMEC CIRCE per Punt Atenció Emprenedor// foto: pimec

El secretari general de PIMEC, Antoni Cañete, i el secretari general d’Indústria i Pime, Raül Blanco, davant la presència del president de PIMEC, Josep González, han celebrat una reunió per tractar les actuacions previstes en el conveni sobre els establiments de punts d’atenció a l’emprenedor (PAE) integrats en el Centre d’Informació i Xarxa de Creació d’Empreses (CIRCE), amb l’objectiu d’afavorir la creació de noves empreses a Catalunya.

PIMEC i el Ministeri d’Indústria, Comerç i Turisme

Assessoraran gratuïtament a través d’aquestes oficines (Punts PAE físics i virtuals) a emprenedors i micro, petits i mitjans empresaris, donant-los suport en la internacionalització dels seus negocis, i prestant serveis d’informació, tramitació de documentació, formació i suport al finançament empresarial.

Mitjançant aquest acord, les oficines se situaran en locals i espais de PIMEC, que s’han adequat per a desenvolupar les funcions establertes, garantint als usuaris la seva comoditat i privacitat. El text del conveni està disponible en la pàgina web del BOE.

Switch to mobile version