Autor La recepta
5 Setembre 2019 a 12:00

Amanida freda mediterrània

Amanida freda mediterrània // Foto: dlcocinaygastronomia.com

Amanida freda mediterrània // Foto: dlcocinaygastronomia.com

Ingredients 2 pax:

• 250 cl. Brou de verdures (o pollastre)
• 200 gr. cuscús
• 2 tomàquets cherry
• 10-12 panses petites
• 25 gr. cigrons cuits petits
• ½ llauna petita de blat de moro dolç
• ½ llimona
• Salsa picant
• Oli d’oliva verge
• Sal
• Pebre negre

Preparació :

Escalfar el brou de verdures, afegir el suc de la llimona i un pessic de pebre. A continuació, posar el cuscús en un bol, afegir el brou i tapar, deixant que la sèmola absorbeixi el brou (5-10minutos).
Remenar amb una forquilla per deixar anar la pasta i refredar-la. Un cop refredada, passar a una safata i afegir els cigrons, les panses i el blat de moro. Amanir amb l’oli, afegir sal i remenar. Emplatem, donant-li forma a la barreja i envoltant-la de meitats dels tomàquets cherry. Acabem amb un toc de salsa picant Servim freda.

Autor: dlcocinaygastronomia.com

Switch to mobile version