Autor Articles i estudis
31 Agost 2019 a 12:00

Recuperar la cabellera després de l’estiu

Recuperar cabellera// Foto: alma en pena bellezaactiva amic

Recuperar cabellera// Foto: alma en pena bellezaactiva amic

L’estiu, la millor època de l’any, no pot significar un via crucis per al teu cabell. Per això, durant l’època estival, t’hem anat ensenyant com protegir la cabellera de la radiació solar i de la resta d’agressions de l’estació quan estem a la platja i en la piscina i com premiar el cabell en arribar a casa. No obstant això, mai es cuida el cabell massa: un excés d’exposició solar (encara que hagis emprat correctament els protectors) pot haver deixat mella en la salut de la teva cabellera. Així que és el moment de començar la preparació capil·lar per a la rentrée: no et perdis els consells per a recuperar la cabellera després de l’estiu. Que tot parli de l’estiu menys tu cabellera!

Recupera els hàbits d’una bona alimentació

Que sí, que l’estiu és per a saltar-se les normes, per a cometre petits delictes alimentaris, però la tardor està feta perquè tota aquesta efervescència torni al seu llit. Recuperar la rutina alimentària ens ajudarà a començar la nova temporada, sense laments i a sentir-nos de nou bé amb el cos i el cabell.
Per a evitar la caiguda capil·lar i potenciar la lluentor de la cabellera, aposta per incorporar en la teva rutina aliments amb vitamines H i B5 com el germen de blat, cereals o gelea reial. La soia i les proteïnes d’origen animal també tenen un paper important perquè fomenten la creació de queratina, ajudant a enfortir el cabell.

Visita a la perruqueria per a tallar les puntes

No es tracta de tallar en sec, però sí de sanejar la cabellera. A vegades ens resistim massa a tallar-nos les puntes per a tenir el cabell més llarg i l’única cosa que aconseguim és una cabellera castigada i sense lluentor. Acudeix al teu saló de confiança per a eliminar les puntes obertes i cremades, estaràs posant la primera pedra perquè la teva cabellera llueixi radiant aquesta tardor.

També pots aprofitar per a realitzar un tractament professional hidratant o reconstituent perquè la volta a la rutina de la teva cabellera sigui encara millor.

Switch to mobile version