Autor Ensenyament
30 Agost 2019 a 12:00

El Lab 0-6 d’UManresa organitza un campus infantil

Per la propera setmana

Lab 0_6 //Foto: UManresa

Lab 0_6 //Foto: UManresa

El Lab 0-6 d’UManresa ha organitzat per a la primera setmana de setembre una nova edició del campus infantil just abans que els infants s’incorporin a la rutina escolar. El campus funcionarà del 3 al 6 de setembre, de les 9h a les 14h i s’adreça a nens i nenes d’entre els 3 i els 8 anys. Les activitats es duran a terme a les instal·lacions del Lab, el centre de descoberta, recerca i documentació per a l’educació científica a les primeres edats. L’objectiu del campus és que els nens i nenes que hi participin alimentin la seva curiositat científica, es facin preguntes i s’emocionin amb l’experimentació. Es tracta que durant aquesta setmana, els infants s’acostin a la ciència des de la iniciativa personal per resoldre reptes. Les inscripcions per participar-hi s’han de fer en aquest enllaç.

Switch to mobile version