Autor La recepta
8 Agost 2019 a 12:00

Castanyes: un aliment ric per tot l’hivern

Castanyes// Foto: amic

Castanyes// Foto: amic

Tot i que molts de nosaltres ens limitem a menjar les castanyes únicament en època de Tots Sants, aquest aliment és prou complet per a menjar-ho durant tota la tardor i fins i tot a l’hivern. Durant l’estació més freda és millor comprar-les assecades.
Aquesta fruita seca és molt nutritiva i té un gran valor enèrgic, per tant, ens ajuda a protegir-nos del fred i a millorar el nostre rendiment cerebral i físic.
Si bé és cert que la castanya es considera una fruita seca, per la seva composició es troba més proper als cereals. Les castanyes augmenten el nivell de glucosa sanguini de forma lenta i sostinguda. Això resulta útil quan es requereix una aportació d’energia continuada. Així com quan fem dietes de control de pes, ja que t’omple més.
La castanya és rica en vitamina del grup B, així com en potassi i ferro. També és molt bona per enfortir la flora intestinal i regular el trànsit intestinal.

Switch to mobile version