Autor Articles i estudis
9 Juliol 2019 a 18:00

Obligacions i deures

juan juncosa AMIC//Foto: Juan Juncosa

juan juncosa AMIC//Foto: Juan Juncosa

Tots i cadascun de nosaltres sabem quines són les obligacions i deures en el nostre lloc de treball. Aquests han estat creats per a quan no s’entenen treballadors i cúpula directiva. Però també cal dir que és molt mesquí abanderar aquests drets a la part opositora si aquesta ha fet i mirat sempre pel bé de l’altra. És igual si parlem de caps o treballadors. Perquè existeixin els 2 deu primer existir una empresa. Sense empresa no existeixen ni caps ni treballadors. El rancor moltes vegades prefereix tancar una empresa a dialogar. Com si fos tan fàcil trobar avui dia treball del que un ha estudiat o per al qual un s’ha preparat. Si estàs treballant d’allò que t’agrada. Si t’agrada allò que fas. Valora aquestes coses abans de tancar les portes al diàleg o plantejar-te forçar el tancament d’una empresa. El diàleg i la bona voluntat sempre arribarà més lluny que quedar-se sense res. Forçar posicions no és bo per a ningú. Per res del món dic que la gent renunciï als seus drets, ni a les seves obligacions, ni als seus deures. Simplement dic que a vegades amb diàleg i voluntat es poden solucionar molt millor les coses. Perquè una vegada trencat, tot passa a ser un record. Desgraciadament solem enyorar el que hem perdut. Crec que val la pena reflexionar sobre aquest tema. Segueix-me en www.juanjuncosa.com

Per www.juanjuncosa.com / AMIC

Switch to mobile version