Autor Economia
18 Juliol 2019 a 10:00

25ª edició de 080 Barcelona Fashion

Del 3 al 6 de febrer de 2020

080 fashion// logo

080 fashion// logo

080 Barcelona Fashion ja te les dates per a les seves edicions de l’any 2020: del 3 al 6 de febrer per a l’edició tardor-hivern i del 30 de juny al 3 de juliol per a l’edició primavera-estiu del certamen.
El Departament d’Empresa i Coneixement, mitjançant el Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya (CCAM), impulsa el certamen de moda 080 Barcelona Fashion, amb l’objectiu de posar en valor dos importants actius: d’una banda, la tradició de la indústria tèxtil a Catalunya, i d’una altra, el prestigi de Catalunya, i sobretot de la capital, Barcelona, com a pol de talent del disseny i de la moda.
La 24a edició, celebrada del 25 al 28 de juny, va comptar amb prop de 25.000 persones entre assistents a les desfilades, mitjans de comunicació, bloggers, compradors i públic en general. En aquesta edició, han seguit in situ la passarel·la un total de 1.400 professionals de la comunicació d’aproximadament 500 mitjans diferents, entre periodistes, bloggers i digital influencers, d’ells un 20% són de procedència internacional.
Pel que fa al vessant de negoci, la 8a edició de 080 Fashion Showroom, l’espai comercial professional del certamen, va tancar amb unes 300 interaccions comercials entre marques expositores i compradors.
Switch to mobile version