Autor Societat
28 Juny 2019 a 10:00

Avui comencen les rebaixes d’estiu

I fins el 31 d’agost

rebaixes

Alguns comerços catalans ja penjen el cartell de “rebaixes” // Imatge del web de la Generalitat de Catalunya

Avui, divendres, 28 de juny, comencen les rebaixes d’estiu amb caràcter general als establiments comercials de Catalunya, d’acord amb la proposta del Consell Assessor de Comerç. En aquesta reunió es va consensuar per part del sector que les rebaixes d’estiu a Catalunya es realitzen en el període comprès entre el 28 de juny i el 31 d’agost de 2019, ambdós inclosos, com a dates recomanades per dur-les a terme.
El Consell Assessor de Comerç (format per entitats representatives del sector del comerç, per sindicats, per entitats municipalistes i per representants dels consumidors) aposta per mantenir aquest instrument de promoció.
Així mateix el Consell Assessor va establir els diumenges, 30 de juny, i 7 de juliol  com a festius d’obertura autoritzada, dins del període de rebaixes d’estiu.
Adjuntem enllaç amb la relació de festius autoritzats 2019 a tots els municipis de Catalunya.
Switch to mobile version