Autor Societat
4 Abril 2019 a 10:00

Prealerta del Pla SISMICAT per un sisme de magnitud 4,2 a l’Alt Urgell

Àmpliament percebut

 

Sisme Alt Urgell// Autor: ICGC

Sisme Alt Urgell// Autor: ICGC

Protecció Civil de la Generalitat ha emès una Prealerta del Pla Especial d’Emergències Sísmiques (SISMICAT) per un sisme de magnitud 4,2, a les 17:35 hores d’avui, amb epicentre al municipi de Ribera d’Urgellet  (Alt Urgell).
Aquest sisme ha estat àmpliament percebut. El telèfon d’emergències 112 de Catalunya ha rebut 42 trucades, de les que gairebé la meitat han estat a l’Àrea Metropolitana de Barcelona. L’Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya ICGC ha rebut més de 300 enquestes de percepció del sisme.
En aquests moments no es té constància de danys materials. EL Centre de Coordinació Operativa de Catalunya CECAT manté el contacte amb l’Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya ICGC i amb els municipis propers a la zona de l’epicentre per fer seguiment de la situació.
Un cop confirmat que el sisme de l’Alt Urgell no ha provocat danys, Protecció Civil ha tanca la prealerta del pla SISMICAT
Switch to mobile version