Autor Articles i estudis
6 Abril 2019 a 12:00

Glutis a punt per a l’estiu: ha arribat el moment d’anar-los preparant

Glutis // Foto: Institut Dra. Natalia Ribé BellezaActiva Amic

Glutis // Foto: Institut Dra. Natalia Ribé BellezaActiva Amic

Lluir una rereguarda que tregui el singlot aquest estiu és possible. Però, si no ets d’aquestes persones que aconsegueixen ser fidels a l’esport durant tot l’any, toca posar-se en marxa el més aviat possible. Els exercicis, les cremes i també els canvis en l’alimentació necessiten temps abans que els resultats es facin visibles. Per això, i encara que queden alguns mesos perquè et posis el biquini, ha arribat el moment de posar els teus glutis a punt.

Consells per al teu dia a dia

Com saps, en Belleza Activa solem animar-te a adquirir hàbits més saludables. I és que, no es tracta de tenir un cul de pedra perquè uns altres el puguin piropejar. L’important és que tu et vegis bé, que t’agradis a tu mateixa. Que et sentis sana i en forma, amb energia i ganes de menjar-te el món. No hi ha major bellesa que aquesta, veritat?

Aquí van alguns consells molt senzills per a elevar els glutis i definir-los:

1. Els esquats, el clàssic infal·lible. Realitza-les amb les cames separades, superant la posició de les espatlles.
2. Evita les escales mecàniques i els ascensors. Pujar escales ajuda a exercitar i aixecar els glutis, gairebé sense adonar-te.
3. Aprofita el temps mort (dempeus o asseguda) per a fer una cosa molt senzilla: estreny els glutis durant 3 segons repetidament per a aconseguir tonificació.
4. Procura no passar massa temps asseguda i, si no pots evitar-ho, mantingues una postura correcta (per exemple, no encreuar les cames).
5. Segueix una dieta equilibrada i saludable, rica en fruites i verdures. També has de beure molta aigua per a evitar l’acumulació de greix i l’aparició de la cel·lulitis.
6. Disminueix el consum de sucres, brioixeria industrial, begudes gasoses i alcohol.
7. Utilitza cremes anticel·lulítiques, reductores i reafirmants.
8. Dóna’t dutxes d’aigua freda, per a estimular la circulació.

Un altre factor que enlletgeix l’aspecte dels glutis és la falta d’oxigen, produïda per la roba ajustada o la suor. Això impedeix que la pell transpiri i provoca l’aparició de petits granets. Per a combatre’ls, exfolia la pell almenys una vegada per setmana i no abusis de la roba estreta.

Per bellezaactiva.com / AMIC

Switch to mobile version