Autor Ensenyament
27 Abril 2019 a 10:00

4.513 estudiants fan avui la prova d’aptitud personal (PAP)

Per accedir als estudis d’educació infantil i primària

Examen PAP// Foto: Conselleria Universitats i Recerca

Examen PAP// Foto: Conselleria Universitats i Recerca

Un total de 4.513 estudiants (3.407 el 2018) fan avui, 27 d’abril, la prova d’aptitud personal (PAP) per poder accedir als graus en educació infantil i primària. La prova d’aptitud personal (PAP) consta de dos exàmens, un de competència comunicativa i raonament crític, i un altre de competència logicomatemàtica.
Els estudiants s’examinen, en horari de matí, a partir de les 9, en cinc seus universitàries ubicades a Barcelona, al campus de Bellaterra de la UAB, Girona , Tarragona i Lleida.
A Barcelona ciutat hi ha un únic tribunal on s’examinen els candidats que s’han matriculat a la Universitat de Barcelona (UB), Universitat Ramon Llull (URL), Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya UVic-UCC), Universitat Internacional de Catalunya (UIC) i Universitat Abat Oliba (UAO).
En la resta del territori, hi ha tribunals ubicats al Campus de Bellaterra (UAB), a Lleida (UdL), a Girona (UdG), i a Tarragona (URV).
Per demarcacions els estudiants matriculats són els següents:
Barcelona
2.955
Tarragona
611
Lleida
430
Girona
517
Els resultats es publicaran el dia 22 de maig i els interessats podran descarregar-se el certificat de notes en el moment mateix de la consulta.
Switch to mobile version