Autor Articles i estudis
2 Febrer 2019 a 12:00

Mans protegides del fred. T’oferim els millors consells

 

mans protegides fred //Foto: bellezaactiva

mans protegides fred //Foto: bellezaactiva

El fred castiga les mans. Les resseca, fa que es creïn fissures en la pell… però això no és l’única cosa que les perjudica. Avui li dediquem la nostra atenció a la cura de les mans quan fa més fred…

Una de les parts del nostre cos que més denota el pas del temps és a les mans, per això per a prevenir i retardar l’envelliment de les mans és molt important instaurar l’hàbit d’estendre diàriament i tantes vegades com sigui necessari, una bona crema hidratant. Aplicar dues vegades al dia per defecte i cada vegada que es rentin les mans per a contrarestar l’efecte que l’aigua i el sabó exerceixen sobre la pell.

8 tips per a mantenir les mans protegides del fred

1. Usa guants de goma o làtex per a fer les tasques domèstiques, especialment totes aquelles en les quals estigui present l’aigua, ja sigui freda o calenta.
2. Renta’t les mans amb sabons suaus que respectin el pH cutani i aigua temperada, mai calenta. Asseca-te-les molt bé, sense fregar.
3. Aplica una crema reparadora després de rentar-te, i cada vegada que les notis seques, que contingui actius antienvelliment, com els d’extractes vegetals, que protegeixen contra el mal ocasionat pels radicals lliures.
4. Posa la crema amb un massatge a consciència, d’aquesta forma arribarà a tots els racons i, de pas, les relaxaràs i revitalitzaràs.
5. Si estan molt deshidratades o veus que necessiten un extra d’hidratació, aplica una màscara, un oli reparador corporal o submergeix-les en oli d’oliva verge extra uns minuts.
6. Una o dues vegades per setmana, abans de ficar-te al llit, aplica una capa de crema de mans com si fos una màscara i posa’t uns guants de cotó. Dorm amb ells i et llevaràs amb unes mans suaus i hidratades.
7. Recorda aplicar protecció solar com en el rostre per a evitar que les mans envelleixin i apareguin taques.
8. En l’exterior, usa guants de llana o pell per a protegir-les tant de les inclemències meteorològiques com dels canvis bruscos de temperatura i d’humitat que es produeixen a l’entrar i sortir dels recintes. Està comprovat que aquests contrastos danyen enormement la pell.

Per bellezaactiva.com / AMIC

Switch to mobile version