Autor Economia
31 Desembre 2018 a 10:00

“Tot el que cal saber sobre els falsos autònoms”

Autònoms PIMEC organitza una jornada per aclarir els dubtes

autònoms PIMEC//logo

autònoms PIMEC//logo

El president d’Autònoms PIMECMiquel Camps,  s’ha mostrat d’acord en aflorar i regularitzar els falsos autònoms però ha alertat que “és necessari un període de transició sense sancions on es pugui regularitzar la situació per part d’empreses i treballadors autònoms”. Després que el Govern espanyol hagi anunciat noves mesures per lluitar contra aquesta figura, ha destacat que “falta encara molta informació i pedagogia entre el teixit de pimes i autònoms”.D’altra banda, el president d’Autònoms PIMEC ha instat l’Executiu espanyol al fet que no s’utilitzi aquesta mesura només amb afany recaptatori i ha explicat que hi ha sectors i casos en els quals es poden castigar a pimes o a autònoms que no són falsos autònoms reals i que no poden passar a formar part d’una plantilla com assalariats.

Finalment, Miquel Camps ha anunciat, també, que Autònoms PIMEC ha organitzat una jornada el pròxim 23 de gener a Barcelona, anomenada ‘Tot el que cal saber sobre els falsos autònoms’, per aclarir els dubtes entorn aquesta figura.

Switch to mobile version