Autor Motor
24 Desembre 2018 a 18:00

FIA i FIM validen el traçat del Circuit pel 2019

Aprovades les obres i modificacions

Circuit Catalunya FIA FIM// Foto: Circuit

Circuit Catalunya FIA FIM// Foto: Circuit

El Circuit de Barcelona-Catalunya ha rebut l’aprovació de la Federació Internacional d’Automobilisme (FIA) i de la Federació Internacional de Motociclisme (FIM) per dur a terme les obres i modificacions que tindran lloc durant el mes de gener. D’aquesta manera, el traçat barceloní rep l’homologació corresponent per acollir novament els Grans Premis de Fórmula 1 i MotoGP™.

Charlie Whiting, director de seguretat, delegat de cursa i starter de la Fórmula 1 i Franco Uncini, delegat de seguretat dels Grans Premis de MotoGP™ s’han desplaçat a les instal·lacions esportives per realitzar l’habitual inspecció de pista anual. Els representants d’ambdues federacions han donat el vistiplau a les modificacions i millores que es duran a terme en el traçat per a la següent temporada esportiva.

Concentrades al gener, l’únic mes en el qual el Circuit atura la seva activitat a la pista, aquestes modificacions busquen sempre l’equilibri entre les dues disciplines del motor. Uns dies més tard, el Circuit de Barcelona-Catalunya reprendrà la seva activitat habitual amb els Formula One Test Days. El Campionat del Món de Fórmula 1 tornarà al maig, amb motiu de la celebració del FORMULA 1 GRAN PREMIO DE ESPAÑA 2019; mentre que MotoGP™ ho farà al juny, per al Gran Premi Monster Energy de Catalunya de MotoGP™.

Switch to mobile version