Autor Economia
2 Novembre 2018 a 10:00

Tour Virtual 360º de BMP 2018

Novetat de la Barcelona Meeting Point 2018

TOUR 360 BMP2018// Foto: MitisWorld

TOUR 360 BMP2018// Foto: MitisWorld

La 22ª edició de Barcelona Meeting Point 2018 ha viscut la seva fira mes innovadora amb moltes novetats que han sorprès i impactat positivament als seus visitants i expositors. L’última d’elles és la seva versió digital que ja es pot visitar a través de www.bmpsa.com i que permetrà als seus expositors obtenir un major volum de visitants i un increment del volum de negoci. D’aquesta manera BMP 2018 ha tornat a innovar, apostant per la transformació digital i llançant un Tour Virtual 360º que dóna continuïtat a la present edició i que permet visualitzar-la online des de qualsevol lloc del món.

Desenvolupat per l’empresa emergent MitisWorld, el Tour Virtual 360º de BMP 2018 permet a les empreses participants accedir a una nova forma de negoci amb la trobada de nous visitants procedents de qualsevol lloc del món i que no van ser a la Fira o no van veure-la sencera. A través d’aquest tour virtual es poden recórrer novament els passadissos de la fira i obtenir informació de cadascuna de les empreses expositores. El tour virtual 360º de Barcelona Meeting Point també permet analitzar el comportament d’aquests visitants.

Aquesta experiència digital compta amb un cercador d’empreses participants i productes per que els visitants trobin fàcilment el que busquen. El Tour Virtual 360º de BMP 2018 també incorpora un planell de la fira per poder anar directament al’estand desitjat. Cada estand també compta amb un punt d’informació amb les dades que estan recollides al catàleg d’expositors de BMP 2018.Un altre aspecte destacat d’aquest tour virtual és que és compatible amb ulleres de realitat virtual des de qualsevol dispositiu mòbil.

El Tour Virtual 360º de BMP 2018 estarà disponible a la web de BMP durant els propers 6 mesos, aportant visibilitat i possibilitats de negoci a totes les empreses expositores que han participat a BMP 2018.

Switch to mobile version