Autor Articles i estudis
20 Octubre 2018 a 12:00

Pentinats per a dies de pluja: a la tardor amara’t de glamour

Pentinats per pluja// Foto: bellezaactiva AMIC

Pentinats per pluja// Foto: bellezaactiva AMIC

Quantes vegades has sortit de casa amb els cabells planxats i s’ha posat a ploure? Sí, a nosaltres també ens ha passat. Podem culpar el karma, però aquest no ens salvarà. El que sí que ens pot ajudar són les claus de pentinats per a dies de pluja, perquè aquesta tardor hi haurà matins, tardes i nits que el cel es posi a plorar. Però, per a nosaltres, la pluja no serà mai més el causant d’un ‘beauty drama’, sinó una nova oportunitat per explorar amb el nostre cabell. Aquesta temporada anem a ballar sota la pluja, amb molt de glamour. No et perdis aquesta entrada!

Els quatre consells clau

La pluja planteja dues circumstàncies adverses per al nostre cabell: humitat i electricitat. El pèl es deshidrata i apareix davant del món descontrolat i encrespat. Planteja quatre punts a tenir molt en compte per aquests dies:

  • Pentinats al poder: monyos, trenes, cues…. Aposta pels recollits i deixa per a un altre dia la teva cabellera solta. Cal adaptar-se a les circumstàncies i els ‘hair looks’ són els millors aliats perquè el teu cabell llueixi radiant en un dia de pluja.
  • Eixuga’t els cabells completament (alliberant-los de la humitat). A més, es recomana utilitzar un sèrum després de l’assecat i deixar-lo actuar abans de sortir a l’exterior.
  • Cosmètics anti-frizz, que proporcionen més pes a la fibra. Aquests productes capil·lars presenten fórmules específiques per a les necessitats de cada cabellera.
  • Evita tocar-te els cabells mullat per la pluja. Quan la primera gota cau en el nostre cabell, tendim a tocar-nos la part afectada, com si amb les nostres mans poguéssim controlar la humitat o evitar que els cabells adopti la forma que vulgui. Però no aconseguim aquests propòsits: només aconseguim embrutar-lo més en entrar en contacte amb els olis naturals presents a les nostres mans.

Quatre looks per dies grisos

El monyo
Recollir tot el cabell és una opció fàcil i còmoda si vols oblidar-te de les formes estranyes que pot adoptar la teva cabellera durant un dia de pluja. A més, és ràpid de fer i no requereix grans dots de perruqueria. No obstant això, el monyo es presenta en un munt de variants, que fan d’ell un recollit molt versàtil. El tenim en la seva aparença més polida i brillant per a un look de nit, i en una més desimbolta per la rutina matutina. Utilitza una goma, forquilles (per subjectar els pèls més curts) i un producte d’acabat per mantenir el pentinat.

Cueta amb efecte wet
Aquest hair look porta la comoditat i la versatilitat d’una cua a la seva versió més sofisticada i més ‘refrescant’. Perquè… si no pots amb l’enemic, alia’t a ell. Crea una espècie de mimesi amb el cel i amara el teu look del glamur amb l’efecte wet, que pots aconseguir amb cosmètics especialment dissenyats per a això. Aquest acabat el combinem amb una senzilla cua, amb volum, a la part del clatell, com la que va lluir Chiara Ferragni, la reina de les influencers fa tot just unes setmanes.

Semi-recollit en trena
Si et resisteixes a recollir completament la cabellera, pots optar per un pentinat que ordeni el cabell, mantenint sota control els flocs més conflictius (que solen ser els de davant). Nosaltres et proposem una trena central, com la que ens presenta Yolanda Aberasturi. És una opció sofisticada i còmoda, que et permet estar ideal durant hores, sense preocupar-te per l’estat del cabell. Prefereixes les de boxejadora per recollir tot el cabell? T’expliquem com aconseguir-les aquí. Si consideres que és molt complicat, pots ordenar els cabells de davant fent petits twists (flocs enrotllats).

El triomf dels accessoris
Els dies de pluja són ideals perquè ens atrevim amb complements com les gorres i barrets a totes les seves variants. La boina, amb aquest aire chic parisenc, va conquistar fa temps la passarel·la i el carrer, i és una gran aliada per protegir el cabell de la pluja i de la humitat pròpia dels dies grisos.

Per: bellezaactiva.com / AMIC

Switch to mobile version