Autor Economia
24 Octubre 2018 a 15:00

IV NETWORKING APAE & CASTELLBELL I EL VILAR

El 26 d’Octubre en el circuit privat de Can Padró

Circuit Can Padro Networking APAE// Foto: atrapalo

Circuit Can Padro Networking APAE// Foto: atrapalo

Aquesta Quarta edició Networking APAE & Castellbell i el Vilar girarà al voltant del futur energètic de l’automoció. Tindrà una taula de debat, on seuran Institucions i representants d’empreses d’automoció i es debatrà els diferents punts de vista, sobre el tema.

La trobada empresarial organitzada per APAE (Associació de Professionals Autònoms i Empreses) i l’Ajuntament de CASTELLBELL I EL VILAR tindrà lloc en el circuit privat de Can Padró i espera reunir unes 200 persones entre empresaris autònoms, i representats de la petita i mitjana empresa de Catalunya, en un acte lúdic/empresarial.

Durant la jornada es reservarà un espai de NETWORKING dirigit per APAE  per fomentar la connexió entre les empreses participants i es debatirà com afectaran els canvis que està vivint el sector de l’automoció en el dia a dia de les persones i de les empreses. Canvis en la mobilitat, el treball, i repercusió en la contaminació atmosfèrica, etc..

Entre les activitats lúdiques al mateix circuit, destaquen:

1. Experiència amb vehicles HÍBRIDS I ELÈCTRICS de diferents marques.

2. Experiència amb vehicles de Ral·li.

3. Experiència de conducció amb vehicles d’alta gamma tipus PORSCHE, LAMBORGHINI……

4. Experiència de conducció de 4×4 per un circuit amb diferents dificultats.

5. Experiència de conducció amb motos i bicicletes elèctriques. (Totes les activitats estan sotmeses a possibles canvis).

Per aquesta jornada, han confirmat la seva assistència la Sra. Mercè Rius, Directora General de Qualitat Ambiental i Canvi Climàtic de la Generalitat, ll·lm. Sr. Domènec Espadalé President de la Cambra de Girona i Vicepresident del Consell General de Cambres de Catalunya (Soci d’Honor d’APAE), ll·lm. Sr. Jordi Munell Diputat al Parlament de Catalunya i Alcalde de Ripoll, Sr. Eusebi Campdepadrós Diputat i Secretari primer de la taula del Parlament de Catalunya, Sr. Felip Puig President de TRAM i exconseller de la Generalitat, el Sr. Theodor Proffe Cònsol General Adjunt de la República Federal d’Alemanya, el Sr. Andreas Schmid Representant del Consolat d’Àustria.

També seran presents representants d’empreses d’automoció fabricants de models de baix consum energètic, híbrids o elèctrics  el Sr. Ismael Alari Gerent de MOTORMUNICH (BMW), Sr. David Jané, Director General i Fundador de DRIVE ME BARCELONA, Sr. Timo Buetefisch fundador del Grup COOLTRA i representants de NISSAN IBERIA, TOYOTA, JAGUAR, LAND ROVER, entre d’altres.

A nivell institucional, han confirmat la seva assistència, Il·lma. Sra. Montserrat Badia Alcaldessa de Castellbell i el Vilar, la Sra. Alba Camps, Delegada del Govern de la Generalitat a la Catalunya Central, Il·lm. Sr. Joan Badia Conseller de Promoció Econòmica del Consell Comarcal del Bages i Alcalde de Callús, Sr. Josep Rosell Tècnic de l’oficina de Sinèrgies de Bufalvent.

En la cloenda de l’acte hi haurà un Càtering Final per als assistents on podran seguir relacionant-se.

La participació a l’activitat es gratuïta tot i que cal inscriure’s a la web www.apae.info.

Switch to mobile version