Autor Economia
22 Octubre 2018 a 15:00

El President Torra presidirà la 24a Nit de l’Empresari de la Cecot

Demà al Teatre Nacional de Catalunya

Nit de l'Empresari//Foto arxiu: Joan Murcia

Nit de l’Empresari//Foto arxiu: Joan Murcia

El President de la Generalitat, Quim Torra, presidirà l’entrega de guardons dels Reconeixements Cecot al Progrés Empresarial que s’entregaran demà dimarts, 23 d’octubre, al Teatre Nacional de Catalunya en el marc de la 24a Nit de l’Empresari de la patronal Cecot.

A més del president de la Generalitat destaquen, entre les principals autoritats confirmades en aquests moments, l’assistència del President del Parlament, Roger Torrent, la consellera de la Presidència de la Generalitat, Elsa Artadi, el conseller d’Acció Exterior, Relacions Institucionals i Transparència del Govern, Ernest Maragall, el conseller de Treball, Afers Socials i Família de la Generalitat de Catalunya. Chakir El Homrani, la consellera d’Empresa i Coneixement de la Generalitat, Àngels Chacón i el conseller de Polítiques Digital i Administració Pública, Jordi Puigneró. A l’acte també hi assistirà el Comissionat de Promoció Econòmica, Empresa i Innovació de l’Ajuntament de Barcelona, Lluís Gómez, així com també els alcaldes i alcaldesses d’ajuntaments com el de Terrassa, Alfredo Vega,  Matadepera, Mireia Solsona, Rubí, Ana Mª Martínez, Viladecavalls, Cesca Berenguer,  Manresa, Valentí Junyent Sentmenat i Ullastrell  entre d’altres.

Es preveu que prop d’un miler de persones del món empresarial assisteixin a l’acte que premiarà a un total de deu empreses d’arreu de Catalunya per la seva tasca en àmbits tant diversos com la internacionalització, la innovació o la millora de la seguretat a l’empresa, entre d’altres.

El lema de la Nit de l’Empresari d’enguany és Smart Society – Transformació digital i apoderament social, en referència a la necessitat de fer una reflexió global al voltant del creixement empresarial, les implicacions de la transformació digital en l’activitat de les empreses i el seu impacte a mitjà i llarg termini en la societat en que vivim.

L’objectiu d’aquests reconeixements és distingir les bones pràctiques en àmbits professionals i empresarials, premiar-les, fer-les públiques i compartir-les amb altres empreses i professionals. La Nit de l’Empresari ha esdevingut en els últims anys en un punt de trobada entre associats i el món econòmic, polític i acadèmic del país.

Com cada any les empreses i entitats guardonades recolliran de mans del president de la Cecot i dels presidents de les entitats promotores dels diferents guardons, el seu premi. Com ja vam publicar fa uns dies, els guardons d’aquest any, han recaigut sobre:

Empresa més internacional – promogut per FEM i patrocinat per PORT DE BARCELONA

MACSA ID

Sant Fruitós del Bages

Reconeixement a la Innovació – promogut pel Club Cecot Innovació i tecnologia

CEBIOTEX

Terrassa

Comerç més dinàmic – patrocinat per Helvetia Seguros

DORMITY

Terrassa

Categoria amb el suport de CCAM

Millor jove iniciativa empresarial – promogut pel Cercle Cecot de Joves Empresaris en col·laboració amb la BANC

COMSER

Terrassa

4rt Reconeixement CaixaBank a la PIME responsable

AIROS GLUTEN FREE

El Papiol

3r Premi Prevint 

FUNDACIÓ AMPANS

Santpedor

Associació empresarial

ASSOCIACIÓ CATALANA DE RECURSOS ASSISTENCIALS – ACRA

Barcelona

Categoria fora de concurs.

Empreses centenàries

MOBLES LLOVERAS (101 anys)

Terrassa

CASAMITJANA (100 anys)

Terrassa

Personalitat

MIQUEL MARTÍ, empresari i president de Grup Moventia

Switch to mobile version