Autor Articles i estudis
1 Maig 2018 a 18:00

Centra’t i respira

juan juncosa AMIC

La vida de vegades ve com ve. Hi ha moments en què literalment pots arribar a sentir que et menja. El dia vola i no tens ni un segon per pensar. Tot succeeix de forma tan contínua que sembla com si no tinguessis temps ni de respirar. Si això succeeix molts dies seguits sembla que la vida estigui fora de control. La sensació de desassossec creix en tu i empitjora si no us permet dormir. No dormir durant diversos dies o dormir poc i de forma discontínua sol provocar irritabilitat, mal humor, sensació de falta de forces, cansament i desgana. En aquests moments que creiem que el destí ens juga una mala passada, en aquests moments en els quals ens abandonaríem al vent, és el moment de recordar la frase que deia el famós filòsof Arthur Schopenhauer: “El destí és el que remena les cartes, però nosaltres els que les juguem. si bé no podem controlar allò que succeeix al nostre voltant, si podem decidir què fer. Per tant fes una pausa. Centra’t i respira. Observa que depèn de tu i pren les regnes d’allò que puguis prendre, sobre allò que puguis decidir. Reprèn el teu rumb o fixa’t un de nou. que els esdeveniments et superin és normal però només durant un espai de temps. Quan de temps depèn de tu. Centra’t i respira. Busca la possibilitat de distreure’t, d’escapar-te, de fer alguna cosa que et distregui d’aquest allau i que et permeti somriure.

Per www.juanjuncosa.com / AMIC

Switch to mobile version