Autor Societat
3 Abril 2018 a 10:00

CaixaBank, premiada amb l’Africanity Trophy

Pel seu suport al desenvolupament comercial d’Àfrica

CAixabank Le Cercle Maroc

CaixaBank ha rebut a Marrakech el premi “Africanity Trophy” pel suport que l’entitat ofereix al desenvolupament comercial, la dinamització econòmica i la generació de riquesa a Àfrica.

El jurat, reunit al Palais Namaskar de Marrakech en un esdeveniment organitzat pel grup MBK Mitjana en col·laboració amb FIJET Marroc (Federació Internacional de Periodistes i Escriptors de Turisme), ha valorat especialment la contribució de CaixaBank al creixement de l’economia marroquina a través de la iniciativa “Le Cercle”, la sèrie periòdica de trobades empresarials que l’entitat financera organitza a Casablanca.

El lliurament dels anomenats “Trofeus de l’Africanitat”, que s’ha celebrat aquest any per setena edició, tenen l’objectiu de reconèixer l’excel·lència i el lideratge a aquelles organitzacions i persones que destaquen pels seus esforços en millorar les condicions econòmiques, socials i humanes a Àfrica.

A la cerimònia de lliurament dels guardons han participat diverses personalitats procedents dels països del nord d’Àfrica i Àfrica subsahariana, com el ministre de Mali Oumar Ibrahim Touré. L’acte ha suposat la presentació oficial del nou Livre de Prestige, dedicat a la regió de Marrakech-Safi.

El cas d’èxit de “Le Cercle”

CaixaBank impulsa de manera regular la sèrie de debats “Le Cercle” per abordar temes de l’agenda comuna d’Espanya i el Marroc i promoure la interrelació entre el món empresarial dels dos països.

Creada l’any 2017, la iniciativa ha promogut debats al voltant de qüestions com l’augment de les start-ups, el creixement de la inversió en el sector agroalimentari o el finançament especialitzat per a negocis al Marroc, entre d’altres.

La majoria d’aquests esdeveniments se celebren a Casablanca, amb l’assistència de líders empresarials i polítics, especialistes de prestigi en els diferents temes, representants institucionals i persones vinculades al comerç i la inversió internacional. CaixaBank ha creat un espai específic, dotat de tots els mitjans tècnics necessaris per a l’organització de les reunions, per acollir les activitats de “Le Cercle”.

Amb la celebració d’aquestes trobades, CaixaBank reforça el seu paper com a referent en l’assessorament i acompanyament de projectes i d’inversions entre Espanya i el Marroc. L’entitat financera, a través de la seva sucursal al Marroc, amb oficines a Casablanca, Tànger i Agadir, proporciona serveis i finançament, principalment a les empreses espanyoles, tot i que també a les grans empreses internacionals i marroquines, a través d’una àmplia gamma de solucions i serveis per a les operacions de comerç exterior.

Actualment, CaixaBank manté al Marroc una important quota de mercat sobre les empreses espanyoles que operen al país i destaca per la seva posició de líder en l’emissió de dipòsits que provenen d’Espanya. També dóna suport a les empreses que volen explorar els diferents mercats del nord d’Àfrica i l’Àfrica subsahariana.

Switch to mobile version