Autor Articles i estudis
8 Abril 2018 a 15:00

Avantatges de pertànyer a un Grup de Consum Col•laboratiu

Imatge de Wikimedia Commons

Imatge de Wikimedia Commons

Després de haver passat la Setmana Santa, tornem a l’activitat normal i, per tant, als articles setmanals sobre consum col·laboratiu.

Heu sortit aquests dies del vostre domicili habitual??

Si, com la majoria, la contesta es afirmativa us haureu donat compte de quants serveis  i articles consumim.

Així, hem viatjat en transport públic ó privat (cotxe, tren, avió, vaixell), hem ocupat una plaça hotelera (inclou apartaments, cases rurals, càmpings, etc) hem comprat productes i rècords típics del lloc visitat, hem fet ús d’espais lúdics i d’oci, etc.

De quines avantatges haguéssim pogut gaudir si tots aquests actes de consum s’efectuen mitjançant un Grup de Consum Col·laboratiu??

Inicialment, podríem gaudir d’uns descomptes en els carburants, en l’allotjament, en les compres de productes etc.  però també podríem ser actors actius de la compra.

Per posar un exemple, qui sap quin % de producció d’energia per mitjans ecològics ens ven la nostre companyia d’energia elèctrica?? , Sabeu que hi ha productores de energia 100% ecològiques??.

I clar, moltes vegades, aquests productors molt més petits que les grans multinacionals estan disposats a “repartir” amb els consumidors part dels beneficis. I aquí tenim una altra avantatge del Grup de Consum Col·laboratiu.

Tanmateix, generalment, aquests productors son molt més propers al nostre lloc de residència o consum i afavorim el comerç i la producció de proximitat.

Ara, per arrodonir-ho, hi ha la possibilitat de rebre un % del import del consum total del Grup Col·laboratiu i per això es demana als associats que procurin fer gran el Grup mitjançant noves incorporacions de familiars, amics i coneguts que puguin estar interessats en gaudir d’aquests avantatges.

Recordar-vos que podeu adreçar els vostres dubtes i consultes a consum.colaboratiu@gmail.com i, de forma privada i particular us contestaré personalment si bé, sense donar noms concrets, potser faré servir com a exemple dels meus articles i que puguin ajudar a altres membres ja que no hem d’oblidar que és un grup col·laboratiu i per tant, el benefici mutu és la finalitat última.
Aquí us deixo els enllaços dels articles publicats

goo.gl/QMn3qU

goo.gl/6TrzQs

goo.gl/ULvPRr

goo.gl/d9DJ6o

goo.gl/DvfUWi

goo.gl/8ZGjC5

Switch to mobile version