Autor Societat
1 Gener 2018 a 10:00

CaixaBank lliurarà al primer català de l’any 2.000 euros

En una Llibreta Estrella

caixabank 1er catala

CaixaBank donarà la benvinguda al primer bebè que neixi el 2018 a Catalunya amb l’obertura d’una Llibreta Estrella que comptarà amb una aportació de 2.000 euros. La iniciativa, emmarcada dins del programa Nadons, té com a objectiu promocionar i incentivar l’estalvi infantil. L’entitat celebra així el novè any consecutiu d’aquest projecte gràcies al gran acolliment que ha tingut entre la societat.

CaixaBank obrirà la Llibreta Estrella a nom del bebè, encara que, com és habitual en els productes financers en els quals el titular és un menor, els pares figuraran com a representants. El nen també es beneficiarà dels avantatges propis de la Llibreta Estrella, entre les quals destaquen l’exempció de comissions fins als 25 anys.

Una altra de les principals característiques d’aquesta llibreta d’estalvi són les promocions especials. Per exemple, amb l’obertura d’una Llibreta Estrella per a menors de 3 anys, CaixaBank regala un estel luminescent que canvia de color i, a més, premia l’increment de saldo dels clients entre 3 i 14 anys amb regals com un Súper Estoig Top secret.

Programa Nadons: una complerta gamma infantil amb productes d’estalvi, préstecs i targetes

El programa Nadons de CaixaBank permet a l’entitat seguir el deixant dels últims anys, caracteritzada per fomentar l’estalvi del públic infantil des de mitjans dels noranta. En l’actualitat, 780.000 nens i nenes menors de 14 anys són titulars d’algun dels productes d’estalvi infantil. Com a dada rellevant, el 80% d’aquests menors continua sent client de l’entitat en la seva edat adulta.

Diverteix-te estalviant, el portal de CaixaBank per introduir als nens en l’estalvi

CaixaBank ha creat diversos recursos a la seva web corporativa per ajudar als nens a familiaritzar-se amb l’estalvi i amb temes relacionats amb la cultura financera. A través del portal Diverteix-te estalviant, destinat al segment infantil, es transmeten hàbits i idees sobre la importància de planificar l’estalvi a través de jocs i curiositats. L’entitat posa a la disposició de les famílies diferents recursos perquè les noves generacions puguin afrontar millor els reptes financers que se’ls presentin en el futur.

A través d’aquest portal, CaixaBank pretén conscienciar de l’estalvi mitjançant un joc interactiu que recrea un parc d’atraccions, en el qual permet accedir a tres espais diferents: “Aprèn a estalviar a casa”, “Aprèn jugant” i “Aprèn estalviant”. Els més petits podran obtenir informació i consells sobre formes d’estalviar aigua o energia a casa, divertir-se gràcies a jocs clàssics com trobar parelles o completar un puzle.

Switch to mobile version