Autor Cinema, teatre i televisió
28 Gener 2018 a 18:00

5 pel·lícules en VOSC del Festival de Rotterdam als Cinemes Girona de Barcelona

Del 26 al 28 de gener

cinema català rotterdam

Per primera vegada, es podran veure des de Barcelona cinc pel·lícules de la secció IFFR Live de l’International Film Festival Rotterdam amb subtítols en català. Els cinemes Girona n’oferiran l’estrena mundial, del 26 al 28 de gener. Els films es projectaran simultàniament a Barcelona i a la ciutat holandesa. Hi haurà connexions en directe abans de començar i es podrà participar en debats posteriors amb les directores de les pel·lícules a través de les xarxes. El preu de l’entrada serà de 6 euros.
Totes les pel·lícules es projectaran en versió original subtitulada en català amb el suport de la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura. Concretament, es podran veure les pel·lícules següents:
  • Pin cushion (Regne Unit, 2017) de Deborah Hayvood.
  • La Holandesa (Netherlands-Germany, 2017) de Marleen Jonkman.
  • Blue my mind (Suissa- 2017) de Lisa Brülhmann.
  • Nico, 1988 (Itàlia, 2017) de Susanna Nicchiarelli.
  • Nina (Polònia, 2017) d’Olga Chadjas.
Es tracta de films dirigits i protagonitzats per dones i, a través de les seves històries, es pot tenir una mirada femenina diversa sobre la dona contemporània.
El Festival Internacional de Cinema de Rotterdam, que celebra enguany la 47a edició, és un dels festivals de referència de cinema d’autor. L’esdeveniment s’estén més enllà de les sales i ofereix exposicions d’arts visuals relacionades amb el món del cinema i actuacions en viu.
Switch to mobile version