Autor Cinema, teatre i televisió
29 Desembre 2017 a 18:00

“Una bossa de bales” s’estrena avui

En versió original i doblada en català

cinema catala 2017.12.29

El film francès Una bossa de bales s’estrena avui divendres,  en versió doblada en català i també en versió original en francès, alemany, ídix i rus, amb subtítols en català. El doblatge i la subtitulació de la pel·lícula tenen el suport de la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura.
El film, basat en la novel·la autobiogràfica de Joseph Joffo Un sac de billes, ha estat dirigit per Christian Duguay i interpretat per Dorian Le Clech, Batyste Fleurial, Christian Clavier, Elsa Zylberstein, César Domboy, Patrick Bruel, Kev Adams, Lucas Prisor, Ilian Bergala i Bernard Campan. L’acció se situa en el París de l’ocupació alemanya. Als germans jueus Maurice i Joseph els agrada jugar a bales abans de tornar a casa. Això s’acabarà quan els nois han de travessar tot França per fugir del perill que els envolta.
El film, distribuït per A contracorriente, s’estrena a:
Boliche Cinemes (Barcelona) – VOSC
Cinesa Heron City (Barcelona)
Cines Verdi (Barcelona) – VOSC
Cinemes Albèniz Centre (Girona)
Cines Bages Centre (Manresa)
Cines Imperial (Sabadell)
Cinesa Parc Vallès (Terrassa)
Screenbox Funatic (Lleida) – VOSC
Switch to mobile version