Autor Cinema, teatre i televisió
10 Novembre 2017 a 18:00

S’estrena en català avui divendres el film “La llibreria”

cinema catala 2017.11.10

Cinema en català

El film La llibreria, dirigit per Isabel Coixet, s’estrena aquest divendres, 10 de novembre, en versió original anglesa subtitulada en català amb el suport de la Direcció General de Política Lingüística.

El film, basat en la novel·la de Penelope Fitzgerald, està interpretat per Emily Mortimer, Patricia Clarkson, Bill Nighy, Honor Kneafsey, James Lance, Harvey Bennett, Michael Fitzgerald, Jorge Suquet, Hunter Tremayne, Frances Barber, Gary Piquer, Lucy Tillett, Nigel O’Neill, Toby Gibson i Charlotte Vega.
La pel·lícula és una coproducció internacional d’A Contracorriente Films, Diagonal TV, Zephyr Films i Green Films.
La trama se situa a l’Anglaterra de 1959. Florence Green decideix abandonar Londres i traslladar-se a un petit poble de la costa per obrir la primera llibreria que hi ha hagut mai a la zona.  Aquest somni es trobarà amb la decidida oposició dels habitants del poble.
El film es podrà veure a:
Cines Verdi (Barcelona)
Cinemes Albèniz Centre (Girona)
Screenbox Funatic (Lleida)
Cinema Catalunya (Terrassa)
Switch to mobile version