Autor Opinió
3 Novembre 2017 a 10:00

Posicionament vers l’empresonament de membres del Govern de la Generalitat

Comunicat de CECOT

Edifici Cecot

Edifici Cecot a Terrassa// Imatge cedida pel Parc Audiovisual de Catalunya

Els empresaris i empresàries que conformem el Comitè Executiu de la patronal Cecot manifestem públicament el nostre rebuig a la judicialització d’un conflicte que des d’un inici entenem de naturalesa política i que, com a tal, requeria i requereix d’un diàleg, negociació i pacte al més estricte nivell polític.

La intervenció de les institucions i les finances de la Generalitat, l’empresonament de càrrecs escollits democràticament pels ciutadans i de persones de la societat civil, en el seu exercici de la llibertat de pensament i de la llibertat d’opinió, drets essencials d’una democràcia amb llibertats, demostren el fracàs de la política, la incomprensió del conflicte latent i una manca de voluntat per resoldre la situació.

Manifestem que només amb llibertat, respecte i diàleg, es trobaran les solucions.

Switch to mobile version