Autor Articles i estudis
11 Novembre 2017 a 12:00

Boires facials, un plaer imperdible per la cara

bellesa boira facial

Surts de casa al matí amb la cara ben hidratada, però amb el pas de les hores la pell es resseca, comença a perdre aigua (font de vida i el millor tresor de bellesa), i el cutis deixa de lluir radiant. Perquè el teu rostre estigui durant tot el dia revitalitzat i lluminós, només cal tenir a mà una boira facial, que refresqui la pell, evitant la deshidratació. Si encara tens dubtes sobre l’ús d’aquest cosmètic, no et perdis aquesta entrada sobre boires facials.

Els beneficis de les boires
Encara que existeixen cosmètics respectuosos amb la nostra pell en qualsevol textura, cada vegada ens agraden més les fórmules de bellesa que exploten la frescor i la revitalidad de l’aigua i afegeixen el millor de la cosmètica. Per això, l’aigua micel·lar s’ha alçat com un netejador facial ideal per al dia a dia: molt suau, però completament eficaç. A més de les fórmules d’higiene, moltes marques cosmètiques han llançat boires facials, però… quins són els seus beneficis?

  • Hidratació en qualsevol moment. Amb el pas de les hores, la pell perd la dosi d’aigua que necessita, perd lluminositat i es mostra apagada i sense vida. Per evitar la sequedat cutània, ruixa la pell amb una boira, que és ideal per a qualsevol moment. En canvi, amb una crema hidratant normal, hauries de desmaquillar-te, aplicar-te la fórmula i tornar a utilitzar els cosmètics, un procés que difícilment seguiries, castigant la teva pell a la deshidratació.
  • Maquillatge més resistent. No és que les boires facials siguin compatibles amb els cosmètics, sinó que els fixen, aconseguint que el maquillatge romangui impecable durant més temps.
  • Frescor, no greix. A més de quedar ben hidratada i suau, les boires proporcionen una ideal sensació de frescor lleugera a la nostra pell. Solen ser de ràpida absorció.
  • Protecció solar i contra la contaminació. Algunes boires facials creen un escut entre la superfície cutània i els raigs del Sol per evitar les cremades i altres danys de la radiació a curt i llarg termini. A més, hi ha alguns que protegeixen dels agents contaminants.
  • Acció calmant per a la pell. La nostra pell pateix, sovint, irritacions amb les cures facials del dia a dia: afaitat, depilació, higiene facial (amb desmaquillants i netejadors….) Amb les boires socials, la pell està calmada i sent total confort.

Per: bellezaactiva.com / AMIC

Switch to mobile version