Autor Motor
29 Octubre 2017 a 18:00

Projecte Kart Academy de Motorsport2020.cat al Circuit Catalunya

Organitzat per STA, CIAC i FCA

Bikers vs la fam circuit catalunya

El proper dimarts 31 d’octubre, a les 10:45h al Circuit Barcelona-Catalunya, tindrà lloc la presentació oficial del Kart Academy, una nova iniciativa organitzada per la Sociedad de Técnicos de Automoción (STA) amb la col·laboració del Clúster de la Indústria d’Automoció de Catalunya (CIAC) i la Federació  Catalana d’Automobilisme (FCA). El Kart Academy és un projecte de Motorsport2020.cat, que està integrat pel CIAC, Clustermoto i Indescat.

La presentació del Kart Academy anirà a càrrec de Vicenç Aguilera, president del CIAC i líder del projecte Motorsport2020.cat; Carles Grasas, president de la STA; Joan Ollé, president de la Federació Catalana d’Automobilisme; i Robert López, vicepresident de la Formula Student i del Kart Academy a STA.

El Kart Academy es basa en una competició entre equips d’estudiants d’escoles i instituts de formació professional en la qual dissenyaran i construiran un kart amb el qual posteriorment competiran entre elles a través de la realització d’una sèrie de proves que es duran a terme al Circuit de Barcelona-Catalunya.

Switch to mobile version