Autor Societat
9 Juliol 2017 a 18:00

PIMEC i Virtual Care signen un acord de col·laboració

Per garantir la seguretat en l’àmbit digital

PIMEC Cibersegur

Arran dels darrers ciberatacs que han afectat moltes empreses d’arreu del món, PIMEC s’ha aliat amb Virtual Care amb la voluntat de garantir la seguretat de les pimes catalanes en l’àmbit digital i, per tant, que aquestes estiguin ben protegides i comptin amb els millors sistemes de seguretat davant d’aquesta nova amenaça.

Andreu Bru, director de Tecnologia i Innovació de PIMEC, explica que el principal repte està en “sensibilitzar i conscienciar les pimes sobre la importància i necessitat de protegir-se davant d’aquests ciberatacs. És important tenir en compte que aquest tipus de d’atacs evolucionen i qualsevol dispositiu pot estar en perill”. És per això que, de la mà de Virtual Care, la patronal posarà a l’abast del seus associats PIMEC CiberSegur, una solució eficaç i adaptada a les possibilitats i necessitats de les pimes i autònoms.

El sistema es basa en una alarma digital que defensa l’empresa de qualsevol atac i els prevé a través dels seus cibervigilants disponibles les 24 hores del dia i els 365 dies de l’any. Protegeix tots els dispositius (router wi-fi, mòbils, ordinadors i tauletes) per tal d’evitar robatoris, sostracció d’informació o suplantacions d’identitat, així com les targetes bancàries.

Aquesta aliança s’ha oficialitzat amb un acord de col·laboració signat pel secretari general de PIMEC, Antoni Cañete, i pel soci – conseller de Virtual Care Global Services, Federico Yannone.

Switch to mobile version