Autor Societat
10 Juny 2017 a 15:00

Premis SIL 2017

Durant La Nit de la Logística

Premis SIL2017

Durant “La Nit de la Logística”, que va estar patrocinada pel Grup Foment (Adif, Aena, Ports de l’Estat i Renfe), va tenir lloc la cerimònia de lliurament dels Premis SIL 2017 que enguany han comptat amb un total de 33 candidatures finalistes. En total es van premiar tres categories: a l’eficiència logística i innovació tecnològica, a la major transformació de la cadena de subministrament i la sostenibilitat logística.

El jurat dels Premis SIL, format pel Comitè Organitzador del Saló, va atorgar el Premi SIL a l’eficiència logística i innovació tecnològica a SEAT pel seu projecte “SEAT Easy Smart Logistics” i la seva contínua aposta per la implantació de solucions innovadores i intel·ligents per impulsar l’eficiència de la logística. El director de Logística de SEAT, Enric Martí, va ser l’encarregat de recollir el premi.

Per la seva banda, el Premi SIL a la major transformació de la cadena de subministrament atorgat pel Comitè Organitzador del SIL va recaure en Amazon per la seva aposta i l’obertura dels seus nous centres logístics a Catalunya. Fred Patje, director d’Operacions d’Amazon a Espanya i Itàlia va rebre el Premi.

Finalment, el Premi SIL a la sostenibilitat logística va ser per a Cellers Torres per la seva preocupació pel medi ambient des de la producció fins al lliurament, amb tècniques de sostenibilitat i ecologia en tots els seus processos. La directora d’Innovació i Coneixement de Bodegues Torres, Mireia Torres, va recollir el guardó.

Switch to mobile version