Autor Societat
5 Febrer 2017 a 18:00

El 6F ens jutgen a tots.

Més de 40.000 inscrits a la concentració

6f_anc

l’ACM, l’AMI, l’ANC i Òmnium Cultural han fet una crida a la mobilització cívica, ferma i massiva demà dilluns 6 de febrer a les 8.15 h davant del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya.

A l’acte , cárrecs electes del món local, comarcal, parlamentaris, diputats i , com a mínim, 40.000 inscrits, segons dades dels organitzadors, acompanyaran i donaran suport des de les 8:15 hores a Artur Mas, Joana Ortega i Irene Rigau que estan citats al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya a les 9:00 del matí per ser jutjats per la seva.

L’acte, que ha estat convocat per l’Associació Catalana de Municipis, l’Associació de Municipis per la independència, l’Assemblea Nacional Catalana i Òmnium Cultural es durà a terme al Passeig Lluís Companys prop de l’Arc Triomf de  Barcelona

Switch to mobile version