Autor Economia
2 Febrer 2017 a 15:00

Augmenta un 4,0% el nombre de turistes estrangers arribats a Catalunya

Durant l’any 2016

enoturisme

Enoturisme a Catalunya // Imatge del web http://www.turismepriorat.org/

L’any 2016, el nombre de turistes estrangers arribats a Catalunya va augmentar un 4,0% respecte a l’any 2015, arribant als 18,0 milions de segons dades provisionals. Segons el país de residència habitual, d’entre els països de procedència majoritària, mostren taxes positives Regne Unit (6,9%) i Alemanya (9,3%) mentre que França i Itàlia registren taxes negatives del 3,0% i 1,1%, respectivament.

L’estadística Turisme estranger a Catalunya ofereix informació mensual del nombre de visitants (turistes i excursionistes) residents a l’estranger que tenen Catalunya com a destinació principal del viatge, segons les diferents vies d’accés. També ofereix informació de les principals característiques dels viatges (tipus d’allotjament principal, motiu, forma d’organització, mitjà de transport i país de residència habitual). El període de referència de les dades és el mes en què s’acaba el viatge, amb independència de la durada.

Switch to mobile version