Autor Articles i estudis
3 Desembre 2016 a 12:00

Com tractar la pell més fràgil

bellesa pell fragil

Avui comencem amb dues veritats irrefutables: La pell és l’òrgan més extens del nostre organisme i el que ens protegeix d’agressions com els UV, les variacions de temperatura, la climatització, l’estrès, el cansament… No hi ha bellesa sense neteja. Una pell amb restes fisiològics, de maquillatge i de pols i pol·lució no deixa que aquesta actuï correctament i no pot ser una pell sana ni bella.

A partir d’aquí hem unit aquestes dues grans veritats per parlar-te de les pells fràgils i de la importància de netejar-les amb productes específics que no la malmetin encara més.

La pell fràgil, per definició, ofereix una funció barrera deficient, pel que la seva missió de protecció enfront de les agressions és menor que una pell forta i equilibrada.

És vital i indispensable que, sigui quin sigui el teu tipus de pell la netegis i desmaquillis; però per a les pells fràgils, és encara més vital, perquè si les impureses diàries s’eliminen malament i s’acumulen una mica més cada dia, els porus s’obstrueixen, la pell s’irrita, es resseca i és més fràgil. Per això una bona neteja-desmaquillat alleuja i permet a la pell rebre millor les cures que venen a continuació.

No obstant això, aquest gest d’higiene pot transformar-se ràpidament en una agressió suplementària si no té la suavitat requerida per respectar el filmhidrolipídic i la barrera cutània.

Per Belleza Activa / AMIC

Consells

Per a pells joves i sensibles recomanem de la gama Nutricentials el  pure cleaning solution, un suau netejador facial  formulat a base de lípids de soja i que són capaços de netejar la pell sense malmetre la barrera protectora i per tant conservar la  seva humitat natural. Aquest producte, també té com a ingredient en la seva composició “oli de llavors de meadowfoam (limnanthes) ” que aporta hidratació i suavitat. Els extractes de regalíssia, artemisa i algues de la composició alleugen i calmen les pells sensibles

El seu ús es de matí i nit , i s’aplica estenent-la per la cara amb les puntes dels dits i després esbandint amb aigua o una tovalloleta.

Per a pells madures i fràgils és molt recomanable el “Gentle Cleans and tone”,  una espuma netejadora  que combina la neteja i la tonificació en un sol pas. Neteja, purifica i recupera la pell . Aquesta fórmula de doble acció  ajuda a mantenir el pH saludable i natural de la pell al mateix temps que li proporciona una infusió d’elements  ageLOC®, atacant les causes mateixes de l’envelliment i deixant una sensació de frescor i joventut a la pell.

Aquests productes i d’altres els podeu veure i probar a http://naturalcosmeticsshop.nsproducts.com/  
o contactar a info.naturalcosmeticsshop@gmail.com

Switch to mobile version