Autor Societat
11 Desembre 2016 a 18:00

” Bikers vs la fam ” recapta més de 5.000 kg de menjar al Circuit

Pel Banc dels Aliments

Bikers vs la fam circuit catalunya

El Circuit de Barcelona-Catalunya ha acollit la primera edició de ‘Bikers vs la fam’, una trobada motard solidària per tal de recaptar menjar pel Banc dels Aliments. L’objectiu s’ha assolit amb escreix, doncs entre tots els participants s’ha aconseguit reunir més de 5.000kg d’aliments que se sumaran al Gran Recapte, promogutper la fundació Banc dels Aliments.

Han assistit a la jornada solidària al Circuit al voltant de 1.000 motocicletes, que tenien com a requisit per a accedir a la instal·lació fer una aportació mínima de 5kg d’aliments. Els assistents han pogut gaudir d’un dia ple d’activitats i actuacions musicals al pàdoc, així com també alguns dels motoristes han tingut l’oportunitat de fer una rodada per la pista del Circuit de Barcelona-Catalunya.

Un dels moments més emocionants de la jornada ha estat el sentit homenatge que s’ha fet per tal d’honrar la memòria del pilot Luis Salom, davant el box 39 del Circuit de Barcelona-Catalunya

Switch to mobile version