Autor Economia
18 Octubre 2016 a 10:00

Una aliança de líders tecnològics llança la plataforma Mi Comercio Online

L’objectiu és ajudar al petit comerç a crear la seva botiga virtual

Plataforma Mi Comercio Online

Plataforma Mi Comercio Online

Una aliança d’empreses líders del comerç electrònic integrada per CaixaBank, Amazon, SEUR, Roca Salvatella, PrestaShop, BrainSINS, Confianza Online i DMS Consulting, amb el suport de Red.es, llança Mi Comercio Online, una plataforma que permet als petits comerços digitalitzar el seu negoci en pocs dies i de forma efectiva.

Aquesta iniciativa de potenciació de l’e-commerce a Espanya neix de la creixent necessitat del petit comerç de crear un nou canal de venda en l’entorn online, un àmbit amb una demanda creixent. Es tracta d’una solució 360º que ofereix als comerços, en un mateix espai i de forma fàcil i personalitzada, totes les eines que necessiten per posar en marxa el seu negoci online, des de la formació fins a la creació de la botiga virtual.

Cada empresa integrantdel projecte ha aportat a la plataforma els seus coneixements i la seva experiència en la digitalització del seu negocio. Amb Mi Comercio Online, el comerç pot formar-se a través d’un curs de formació online impartit pels principals players de comerç electrònic, adquirint tots els coneixements necessaris sobre estratègia digital, botiga online, participació al Marketplace, cobraments a clients, logística, aspectes legals, màrqueting i conversió a vendes.

A més, les empreses involucrades a través de la plataforma proporcionen les eines digitals i els serveis associats que el comerç necessita per començar a vendre per internet. La plataforma està pensada perquè el petit comerciant pugui realitzar la seva primera venda online en pocs dies.

El comerç electrònic és un sector en ple procés d’expansió, amb un creixement interanual en vendes del 26% a Espanya. D’acord amb estimacions de mercat, el volum de compres realitzades a Europa per internet passarà de 425 bilions d’euros el 2011 a 661 bilions aquest any. Per la seva banda, les compres a través del mòbil podrien passar dels 30 bilions d’euros el 2011 als 568 bilions d’euros aquest any.

Sobre CaixaBank

CaixaBank és el grup financer líder del mercat espanyol, amb negoci bancari, activitat asseguradora i inversions en bancs internacionals i en empreses líders en serveis. L’entitat, presidida per Jordi Gual i el conseller delegat de la qual n’és Gonzalo Gortázar, té prop de 14 milions de clients i una xarxa de 5.183 oficines.

Sobre Amazon

Amazon compta amb mésde 20 anys d’experiència en e-commerce i, actualment, té més de 285 milions de clients actius a tot el món. La seva missió és oferir als clients tot allò que desitgin comprar online. A través d’Amazon Marketplaceofereix la possibilitat a tot tipus d’empreses, amb independència de la seva mida, de vendre els seus productes a diferents webs.

Sobre Red.es

Red.es és una entitat pública que treballa per què la societat espanyola aprofiti al màxim el potencial d’internet i les noves tecnologies. El nostre objectiu és fomentar l’ocupació, recolzant les empreses que aspiren a estar a l’avantguarda digital i creant programes de formació i assessoria per pimes i emprenedors. També impulsem l’estalvi i l’eficiència añ sector públic mitjançant la implantació de Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC).

Sobre SEUR

Gaudir dels beneficis d’una solució e-commerce completa permet als comerços que vulguin donar el salt online ser més competitius. Per aconseguir-ho, SEUR ofereix solucions que abasten tot el procés de venda online, des de la recepció de la mercaderia fins a l’entrega, cada cop més flexible, ràpida i personalitzada.

Sobre Roca Salvatella

Roca Salvatella és una consultoria especialitzada en la transformació digital dels negocios. Amb oficines a Barcelona, Madrid i Bogotà, presta els seus serveis a grans empreses de múltiples sectors acompanyant els seus directius en els reptes que comporta la digitalització, detectant les oportunitats, entenent l’organització i la seva cultura, organitzant l’activitat i orientant-la a resultats mesurables. Fundada el 2008 per Genís Roca i Josep Salvatella, i amb el lideratge de Marc Cortés com a director general, Roca Salvatella ha viscut un creixement constant que li ha permès, en cinc anys, multiplicar per vuit equip i facturació.

Sobre BrainSINS

BrainSINS és una plataforma de personalització per e-commerce “all-in-one” que s’integra fàcilment en qualsevol botiga online i t’ajuda a augmentar les vendes i oferir una millor experiència de compra. Som una empresa espanyola, fundada el 2010, i gestionem tota la nostra tecnologia des d’Espanya, tot i que tenim presència comercial a Regne Unit i Estats Units.

Sobre DMS Consulting

DMS Consulting firma d’assessoria legal i fiscal, amb més de 25 anys d’història, ha traslladat a l’e-commerce tota la seva experiència i coneixement, promovent plataformes de comerç electrònic i creant productes tecnològics d’adequació legal automatitzada de botigues online, facilitant i fomentant l’accés de les pimes a la venda electrònica. L’especialització en aspectes legals de l’e-commerce i fiscalitat internacional, l’experiència global en el mitjà online i la innovació en productes jurídics tecnològics han convertit DMS Consulting en un despatx únic al sector.

Sobre PrestaShop

PrestaShop va néixer el 2007 amb la missió d’oferir un software d’e-commerce basat en estratègies d’innovació de codi obert. PrestaShop forma part de la classificació Inc. 5000 de 2016, que reuneix les empreses privades amb un ràpid creixement a Europa.

Sobre Confianza Online

Confianza Online és una associació creada el 2003 amb la finalitat d’augmentar la confiança dels usuaris a Internet a través del seu segell, que s’atorga a les empreses després d’un profund anàlisi legal. Aquestes webs es comprometen a atendre les reclamacions a través d’un sistema ràpid que permet mediar i arbitrar entre consumidor i empresa, sense cap cost per l’usuari i reconegut oficialment. Compta amb més de 2.700 webs adherides i els seus socis són Adigital i Autocontrol.

Switch to mobile version