Autor Societat
17 Juliol 2016 a 13:00

Sisme de magnitud 3,2 amb epicentre al Vallès Occidental

Ahir a les 21.30

Terratremol matadepera

 

 

Protecció Civil de la Generalitat va posar ahir a la nit en prealerta el pla SISMICAT per un sisme de MAGNITUD 3,2 a les 21.30 hores.amb epicentre al Vallès Occidental, i tot i que en principi es va dir entre les poblacions de Terrassa i Matadepera, la localització provisional efectuada amb els enregistraments actualment disponibles a l’Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya és la següent:terratremol matadepera-1
Hora origen (Temps oficial): 21:31:14

Magnitud (ML)*: 3.2
Profunditat: 10 km

Latitud: 41.61º N     Longitud: 1.99º E

El sisme ha estat percebut sense danys a diversos punts de les comarques de Barcelona.
El telèfon d’emergències 112 ha rebut trucades des de diversos punts del Vallès Occidental, Vallès Oriental, Bages,  i Maresme i des de poblacions tant distants com Montgat, Caldes de Montbui, Sabadell, Matadepera, Castellar del Vallès i Manresa.
El CECAT de protecció Civil s’ha posat en contacte amb les policies locals d’aquests municipis i amb el Sistema d’Emergències Mèdiques SEM, i han confirmat que no hi ha hagut danys materials ni persones ferides. Un cop fetes les comprovacions, Protecció Civil va tancar la prealerta del pla SISMICAT
Si heu notat el sisme, l’ICGC demana ompliu el qüestionari de  a http://www.igc.cat/web/ca/sismologia_questionari.html
Switch to mobile version