Autor Economia
20 Juliol 2016 a 15:00

CaixaBank guanya el Premi DEC al Millor Projecte de Customer Journey

 L’entitat compta amb 29 oficines de nou model

CaixaBank noves oficines

CaixaBank noves oficines

CaixaBank ha estat guardonada amb el Premi DEC al Millor Projecte de Customer Journey per les seves oficines A i Store, que ha entregat l’Associació per al Desenvolupament de l’Experiència de Client (DEC). L’organisme ha valorat que en aquestes oficines, els clients viuen una experiència diferencial que reforça els valors de qualitat, confiança i compromís social que té CaixaBank, a través de l’atenció en un espai innovador sense barreres físiques entre clients i empleats.

L’entitat va obrir la seva primera oficina A el mes de novembre de l’any 2013 i actualment ja compta amb 17 repartides per tot el territori espanyol. Són oficines amb un horari més ampli que el d’una oficina convencional i amb una organització més eficient, ja que disposen de zones diferenciades: una, per a l’atenció personalitzada i especialitzada; una altra, a la part central, amb suports tecnològics i elements interactius, i un espai dedicat a l’aparadorisme.

A més, CaixaBank ha desenvolupat un segon model: les oficines Store, que comparteixen el concepte d’innovació de les oficines A, però estan pensades per zones comercials dels centres urbans, amb una superfície més reduïda. A Terrassa, l’ entitat té una oficina Store, ubicada a la Rambla d’ Egara, 191, que obrí les seves portes al febrer d’ aquest any. En total, CaixaBank suma 12 oficines Store, set d’ elles a Catalunya.

Millorar l’experiència dels clients

L’entitat pretén millorar l’experiència i la satisfacció dels clients i el nou concepte d’oficina permet a CaixaBank estar més a prop dels clients i enfortir la relació amb ells, la qualitat i l’excel·lència en el servei. El projecte d’oficines A i Store, pioner en el sector, suposa una transformació de l’oficina bancària tradicional per generar una veritable experiència de marca i l’oficina arriba a ser un referent a la seva ciutat.

Amb elles, comença un nou model de relació amb el client, que reforça i situa a CaixaBank com a referent en innovació i qualitat de servei. El model d’oficines A i Store intenta donar resposta als nous comportaments i necessitats dels consumidors i aproximar-se al món del comerç “retail”, buscant millorar l’experiència de compra del client dins de l’oficina.

CaixaBank aposta per ser un banc proper i accessible pels clients a través de la més àmplia xarxa comercial d’Espanya i d’una potent oferta multicanal, amb la xarxa de caixers més extensa i el major número de clients digitals actius del país. L’entitat també ha aplicat la innovació en l’atenció personal al client a través de l’equip humà i per això ha desenvolupat aquest nou concepte d’oficina.

Switch to mobile version