Autor Economia
1 Juliol 2016 a 10:00

Avui comencen oficialment les rebaixes d’estiu als comerços catalans

Finalitzaran el proper 31 d’agost

rebaixes

Alguns comerços catalans ja penjen el cartell de “rebaixes” // Imatge del web de la Generalitat de Catalunya

Avui 1 de juliol comença oficialment la temporada de rebaixes d’estiu, que finalitzarà el proper 31 d’agost, d’acord amb la normativa catalana de comerç. La Generalitat preveu que serà un període dinamitzador i que permetrà que els comerços catalans posin en valor alguns dels trets característics del model català de comerç com són el servei personalitzat, la qualitat del productes o la proximitat

El sector del comerç, especialment el de proximitat, ha donat suport, amb caràcter general, a la normativa comercial impulsada pel Govern català malgrat la impugnació d’aquesta norma per part del Govern espanyol. Així ho ha constatat la direcció general de Comerç.

Perquè els ciutadans gaudeixin de les rebaixes, el proper diumenge día 3, els establiments que ho desitgin podran obrir les portes dels seus comerç. La Conselleria recorda als consumidors que els comerços han d’informar del preu normal o habitual del bé o servei i del preu rebaixat, que els béns o serveis rebaixats han de tenir les mateixes garanties i qualitat que abans de les rebaixes i que no es poden vendre com a rebaixats els productes deteriorats, defectuosos, desaparellats, ni productes que presentin qualsevol mancança amb relació al mateix producte original posat a la venda, o productes que es considerin manifestament obsolets.

De moment, les rebaixes comporten descomptes entre el 30 i el 70 % segons sigui el producte i el comerç

Switch to mobile version