Autor Breus
16 Juny 2016 a 19:51

Un santcugatenc ha mort per una col·lisió amb un camió a l’A-2

A Ribera d’Ondara (Segarra)

 

El Servei Català de Trànsit (SCT) informa que aquest migdia s’ha registrat un sinistre viari mortal al punt quilomètric 528,5 de l’A-2 a Ribera d’Ondara (Segarra) en sentit Barcelona. Els Mossos d’Esquadra han rebut l’avís a les 15.21 hores.
Per causes que s’estan investigant, hi ha hagut una col·lisió amb un camió i un tot terreny implicats. Com a conseqüència de la topada, ha mort el conductor i únic ocupant del tot terreny, E.A.J, de 76 anys, veí de Sant Cugat del Vallès i nacionalitat espanyola. D’altra banda, el xofer del vehicle pesant ha resultat il·lès.
Arran del sinistre, s’han activat cinc patrulles dels Mossos d’Esquadra, quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat i tres ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). Pel que fa a l’afectació viària, s’han tallat dos carrils de la via en sentit Barcelona i això ha provocat 1km de retenció.
Switch to mobile version