Autor La recepta
8 Juny 2016 a 12:00

Patates xips tres sabors

patatas chips tres sabores envio

ingredients

• 2 Patates varietat agra (200 g)

• Curri en pols

• Oli d’oliva

• Pebre vermell picant

• Sal

elaboració Tallem les patates amb mandolina (el més fines possible). Les passem sota aigua, a continuació les posem en un bol amb aigua molt freda i les deixem a la nevera mínim 3 hores, fins a un màxim de 12, intercanviant aquesta aigua, el que farà que deixin anar el midó i en conseqüència, a l’fregir no s’enganxin entre elles. Les escorrem bé i fregim per tandes no abundants (170 º), perquè fregeixin bé. En dos minuts queden dures i daurades. Traiem i posem sobre paper de cuina perquè s’escorrin, assaonem i ruixem per grups amb les diferentesespecias.Ya estan llestes per emplatar.

Consell La patata ha de ser l’adequada per fregir, la patata nova no ens servirà. Ha de tenir poca aigua al seu interior i el mínim de almidónposible en el moment del fregit. Si no tenim mandolina per tallar la patata, podem fer servir un pelador de verdures, però sempre tallar molt fines, aquest serà el secret d’una patata cruixent

Autordlcocinaygastronomia.com

Switch to mobile version