Autor Societat
8 Maig 2016 a 14:00

El calendari Bombers amb causa 2017, en marxa

Per cinquè any consecutiu

bombers. calendari 2017

Aquesta setmana ha tingut lloc la primera sessió fotogràfica per preparar l’edició 2017 del calendari solidari Bombers amb causa. El lloc escollit, el Pont de les Peixeteries Velles, a la ciutat de Girona; i els protagonistes, dos nens de 2 i 4 anys, de l’Hospital Sant Joan de Déu, acompanyats per operadors de la Sala de Control dels Bombers de la Generalitat a Girona i altres membres del Cos de la Regió d’Emergències de Girona.

El fotògraf que ha fet aquesta primera fotografia per al calendari Bombers amb Causa 2017 ha estat en David Julià, un professional de reconegut prestigi que enguany s’ha sumat al projecte solidari i hi col·laborarà de forma totalment altruista.
Per a aquest mes de maig s’han previst també dues fotografies més a Figueres i Ribes de Freser i que seran fetes  pels fotògrafs gironins Jordi Ribot i Joan Castro i  que comptaran també amb la presència de nens i nenes usuaris de l’hospital  i membres dels Bombers de la Generalitat.
 Els infants, els autèntics protagonistes del calendari solidari
Com en les edicions anteriors, el calendari solidari 2017 comptarà amb fotografies captades a diferents localitzacions de Catalunya així com d’Andorra. Els protagonistes tornaran a ser els nens i les nenes de l’Hospital Sant Joan de Déu (HSJD) que seran fotografiats amb efectius dels Bombers de la Generalitat, dels Bombers d’Andorra i els Bombers de Barcelona, que col·laboren amb el projecte per tercer i segon any consecutiu, respectivament.
Cal recordar que a principis del passat mes d’abril, el conseller d’Interior, Jordi Jané, va lliurar a l’Hospital Sant Joan de Déu un xec per valor de 60.224€ corresponents als fons recaptats amb les vendes del calendari solidari Bombers amb causa 2016.
Com en edicions anteriors, aquests diners seran destinats íntegrament a finançar, per cinquè any consecutiu, la beca Bombers amb causa, que investiga les malalties maternoinfantils.
El calendari solidari “Bombers amb Causa
Els Bombers de la Generalitat i l’Obra Social Sant Joan de Déu col·laboren en aquest projecte solidari des de l’any 2011, arran de la iniciativa de tres bombers voluntaris de la Generalitat, que tenien un objectiu clar: aconseguir fons per a la recerca en malalties infantils.
En les fotografies del calendari els protagonistes són els nens i les nenes de l’Hospital Sant Joan de Déu, així com efectius dels Bombers de la Generalitat, dels Bombers d’Andorra i dels Bombers de Barcelona.
El calendari és possible gràcies a un grup de fotògrafs professionals que, a l’igual que en les anteriors edicions, han volgut col·laborar en aquest projecte solidari de forma totalment desinteressada
Switch to mobile version