Autor La recepta
28 Abril 2016 a 12:00

Crema de carabassa amb gingebre i llet de coco

crema de carabassa

Ingredients per a 4 pax :

1 carabassa petita

Gingebre fresc ( una rodanxa fina )

Llet de coco

sal

aigua

1 patata gran

Elaboració : Pelar, esgranar i tallar la carabassa, pelar i tallar també la patata ; bullir ambdues en aigua amb una mica de sal.

A continuació posar-ho tot en un got i triturar, juntament amb la rodanxa de gingebre picada fina i part de l’aigua de la cocció Jo vaig usar una batedora blender , per la seva potència són ideals per aconseguir textures.

Colem tot per evitar els filaments del gingebre i passem a un pot , afegint la llet de coco al gust. Bullim deu minuts , rectifiquem de sal i llest. Consell : El sabor del gingebre és potent , recomano començar afegint poca quantitat i segons ens agradi , en una altra ocasió afegir més , sinó també es menjarà el gust de la llet de coco. No abusar de la llet de coco ja que és un aliment gras. Acabar amb cibulet picat per sobre .

Autor dlcocinaygastronomia.com

Switch to mobile version