Autor Economia
4 Abril 2016 a 16:00

CaixaBank crea CaixaBank Equipment Finance

Per potenciar el finançament a empreses en el punt de venda

Edifici de CaixaBank // Imatge del web Apabanc.es

Edifici de CaixaBank // Imatge del web Apabanc.es

CaixaBank Equipment Finance contribuirà a consolidar a CaixaBank com a partner financer de referència per a empreses i autònoms, objectiu recollit en el Pla Estratègic 2015-2018.La nova companyia s’integra com a filial de CaixaBank Consumer Finance, que es va crear l’agost de 2015.

CaixaBank ha posat en marxa CaixaBank Equipment Finance, filial especialitzada a facilitar el finançament a llarg termini en el punt de venda de béns d’equip i tecnologia, en sectors com el transport, logística, agroalimentació, maquinària industrial, franquícies o sanitari.

CaixaBank Equipment Finance contribuirà al creixement de CaixaBank en la seva oferta a empreses, que és un dels cinc pilars que preveu el Pla Estratègic 2015-2018 de l’entitat, per promoure el creixement i reforçar la seva posició de lideratge. De fet, el 44,9% de les empreses escull CaixaBank com el seu banc, segons l’estudi de FRS Inmark sobre comportament financer de les empreses 2015.

CaixaBank Equipment Finance substitueix CaixaRenting i serà filial de CaixaBank Consumer Finance, entitat especialista en el finançament de consum del grup. La companyia neix amb l’objectiu d’oferir solucions financeres integrals, ja sigui en préstec, lísing o rènting i desenvoluparà de manera significativa el finançament a empreses i autònoms en el punt de venda mitjançant acords amb fabricants, distribuïdors i franquícies d’equips productius i tecnològics.

CaixaBank Equipment Finance pretén convertir-se en un soci de referència per a aquestes empreses i posar a la seva disposició una àmplia gamma de productes que els permeti facilitar les seves vendes i incrementar el seu negoci.

El director general de CaixaBank Equipment Finance, Javier Martín, afirma que “la nova companyia recull l’experiència de CaixaRenting que ha facilitat, en els últims anys, l’arrendament de béns d’equip i tecnologies per valor de 2.500 milions d’euros a més de 215.000 clients”. D’aquesta manera, CaixaBank Equipment Finance neix amb una cartera de 112.690 contractes per valor de 500 milions d’euros.

Segons el director corporatiu de Consum de CaixaBank, François Miqueu, “ens hem marcat l’objectiu de què CaixaBank Equipment Finance assoleixi els 320 milions d’euros en inversió nova en equips productius per a empreses en aquest exercici 2016”.

Switch to mobile version