Autor Esports
9 Març 2016 a 17:30

Tres plates i dos ors per el Muntanyenc Sant Cugat

Imatge web CMSC

Imatge web CMSC

CAMPIONAT D’ESPANYA JUVENIL EN PISTA COBERTA

El passat cap de setmana, 5 i 6 de març, s’ha celebrat el XXXIXè Campionat d’Espanya Juvenil en Pista Coberta a Sant Sebastià. Els atletes del muntanyenc han protagonitzat una destacada actuació.Imatge cmsc.cat

Una de les grans protagonistes del campionat ha estat la Jaël Bestué (CM St Cugat) que s’ha proclamat campiona als 200 metres igualant el seu propi rècord de Catalunya de 200 metres amb una marca de 24”43, registre que també representa un nou rècord dels campionats.

La Carla Morral (CM St Cugat) ha aconseguit la medalla de plata a la prova dels 800 m amb un registre de 2’17”36.

CAMPIONAT DE CATALUNYA INFANTIL DE PROVES COMBINADES EN PISTA COBERTA

Yeray Campos, Rècord de Catalunya de Tetratló

El passat dissabte 5 de març, es va celebrar el Campionat de Catalunya Infantil de Proves Combinades en pista coberta a Sabadell.

El gran protagonista ha estat el Yeray Campos que haaconseguit la victòria al tetratló amb una marca de 1.827 punts, registre que representa un nou rècord de Catalunya infantil. Les marques parcials han estat 8”07 als 60 metres, 4,86 m en llargada, 10,93 m en pes i 1,50 m en alçada.

També en aquesta prova, el Marc Sala ha aconseguit la medalla de plata amb una marca de 1.727 punts.

CAMPIONAT DE CATALUNYA CADET EN PISTA COBERTA

L’atleta de la secció d’Atletisme Ignacio Villegas ha quedat subcampió de Catalunya cadet en 3.000 metres marxa que s’ha celebrat aquest cap de setmana a la pista coberta de Sabadell. Villegas ha recorregut els 3.000m en un temps de 16’18”72

 Club Muntanyenc Sant Cugat

Switch to mobile version