Autor Esports
16 Març 2016 a 17:00

Campionat de Catalunya infantil en pista coberta

Foto: Club Muntanyenc Sant Cugat

Foto: Club Muntanyenc Sant Cugat

8 Medalles pels Atletes del CMSC

Aquest dissabte 12 de març, s’ha celebrat el Campionats de Catalunya Infantil en Pista Coberta a la Pista Coberta de Catalunya a Sabadell amb un extraordinari rendiment dels atletes del CMSC que han aconseguit 8 medalles, 6 d’or, 1 de plata i 1 de bronze. A més, set llocs de finalista i a la classificació per punts de clubs, el Muntanyenc ha assolit la primera posició.

Cal destacar el rècord de Catalunya assolit per l’equip masculí de de 4X200 metres amb un temps de 1’47”44 i un equip format per Yeray Campos, José González, Marc Sala i Martí Faig.

A les actuacions individuals, Yeray Campos s’ha proclamat campió de 60 metres amb un temps de 7”96 i també de salt d’alçada amb 1,59 metres. Marc Sala també ha aconseguit dos títols, el de triple salt amb 10,77m i el de salt de llargada amb 5,18 metres. Abril Rambla s’ha proclamat campiona de triple salt amb un registre de 9,92 m i també s’ha situat quarta en llargada amb 4,55 metres.

La medalla de plata ha estat per a la Noa Rodríguez als 2.000 m marxa amb un temps de 10’25”56 i la de bronze per a la Noemí Guerrero que ha marcat 1’41”00 als 600 metres.

Han aconseguit lloc de finalista la Clara Fernández en perxa que ha estat quarta, Nil Casas s’ha classificat sisè als 2.000 m marxa, Martí Faig ha estat setè als 600 metres i vuitè als 60 metres,Bernat Pubill vuitè en llançament de pes i Tom Fabra ha aconseguit una meritòria vuitena posició als 60 m tanques.

Club Muntanyenc Sant Cugat

Switch to mobile version