Autor Societat
17 Gener 2016 a 11:30

Sant Cugat recorda avui el seu passat agrícola amb la rua dels Tres Tombs

Es preveu la participació d’una vintena de carros i 400 genets

 

Rua dels 3 Tombs de Sant Antoni

Rua dels 3 Tombs de Sant Antoni // Foto: Joan Murcia

Sant Cugat tornarà a recordar aquest diumenge 17 de gener el seu passat agrícola amb la rua dels Tres Tombs. Els membres de l’Hípica Can Caldés seran enguany els banderers de la festivitat de Sant Antoni Abat, que un any més reunirà milers de santcugatencs al centre de la ciutat per veure aquesta rua.

PROGRAMA D’ACTES

     09:00h Ofici Solemne al Reial Monestir de Sant Cugat i repartiment del pa beneït.

    A continuació: Esmorzar de pagès, gratuït per als participants, al Parc de  Ramon Barnils

    10:30h Concentració dels assistents al Pla del Vinyet (Mercat de Torreblanca)

    11:00h Sortida de la rua, encapçalada pels banderers: l’Hípica Can Caldés amb acompanyament de la Banda cultural de trompetes i tambors de Castellar del Vallès, la Banda de percussió i trompetes agrupació cultural i musical Les Planes.

    12:00h Benedicció de les cavalleries, darrere del Monestir

    13:00h (aprox.) Arribada a la Pl. de Barcelona

 Recorregut:

Av. Pla del Vinyet, c. Francesc Moragas, pl. Quatre Cantons, av. Rius i Taulet, pg. Sant Magí, c.Sant Martí, c. Castillejos, c. Salvador Espriu fins la rotonda, pg. Francesc Macià, cruïlla carrers de la Creu i de la Torre, pg. Francesc Macià, c. Orient, pl. d’en Coll, pg. Torreblanca, av. Cerdanyola, c. de la Creu, c. de la Torre, c. Santiago Rusiñol, c. Santa Maria, pl. Doctor Galtés, c. Valldoreix, c. Sant Antoni i pl. Barcelona.

Switch to mobile version