Autor Cinema, teatre i televisió
12 Gener 2016 a 18:00

Crítica cinematogràfica: Kingsman. Servicio Secreto

James Bond modern i histriònic

Kingsman - Servicio Secreto

Kingsman – Servicio Secreto

THRILLER. Regne Unit. Estrenada: 2014. Dirigida per: Matthew Vaughn Repartiment: Colin Firth, Taron Egerton, Samuel L. Jackson, Mark Strong, Michael Caine. Duració: 129 min.

Colin Firth vestit amb una americana, camisa blanca i un llacet negre. Esquena recta, seguretat al caminar. Quasi sembla una caricatura del mític personatge James Bond, però el que és realment és el personatge que el britànic Firth interpreta a Kingsman: Servicio Secreto. Matthew Vaughn, director del film, crea una pel·lícula d’espies plena de referències al personatge dels llibres de Ian Fleming.

Kingsman: Servicio Secreto és una agència d’espies que es consideren cavallers moderns on la seva vestimenta és la nova armadura. L’agència té un nombre limitat de Kingsmans i quan un dels agents mor es veuen obligats a fer una selecció per cobrir el lloc. El film de Vaughn no només recrea escenes del James Bond traspassant-ho a la modernitat més absoluta, sinó que utilitza el gènere per donar-li una volta més i similar quasi una parodia.

Colin Firth està acompanyat de dos grans actors: Michael Caine i Samuel L. Jackson. Un trio esperpèntic començant pel personatge de Jackson, un malvat vestit de raper que té pànic a la sang i a la mort. Fins i tot el personatge de Caine, en aparença cavaller Kingsman amb classe i dignitat, que demostra que no és res més que un interessat.

Un film entretingut, ple de referència a James Bond amb una fotografia espectacular però que acaba traspassant la línia de la parodia i la ridiculositat.

Cristina Nocete

@crisnocete

Switch to mobile version