Autor Atletisme
16 Desembre 2015 a 15:00

La 17a Sant Silvestre Barcelonesa – Sant Cugat se suma a la campanya “Nassos contra el càncer”

Se celebrarà el 31 de desembre a les 17:30 h

La 17a Sant Silvestre Barcelonesa – Sant Cugat se suma a la campanya “Nassos contra el càncer” // Imatge cedida per l'Ajuntament de Sant Cugat /Foto: Localpress)

La 17a Sant Silvestre Barcelonesa – Sant Cugat se suma a la campanya “Nassos contra el càncer” // Imatge cedida per l’Ajuntament de Sant Cugat /Foto: Localpress)

La 17a edició de la cursa Sant Silvestre Barcelonesa – Sant Cugat, que per sisè any consecutiu es disputa pels carrers de Sant Cugat, va ser presnetada ahir al migdia en un acte presidit pel regidor d’Esports, Eloi Rovira. La prova tindrà lloc el proper 31 de desembre a les 17.30h amb sortida des de davant del Teatre-Auditori i arribada davant l’Ajuntament.

Eloi Rovira va destacar que la Sant Silvestre “és una cursa amb moltes singularitats, com ara la data en que se celebra i on l’esport és un motiu de celebració” i va afegir que aquesta cursa encaixa amb l’aposta esportiva de qualitat de Sant Cugat, una ciutat molt activa on l’esport és cabdal”.

Enguany la Sant Silvestre se suma a la campanya “Nassos contra el càncer”, impulsada per la Federació Catalana d’Entitats Contra el Càncer (FCEC). Per tal de seguir donant servei a les 14 organitzacions que agrupa, els organitzadors animen als participants i al públic a fer una aportació de 2 euros a l’estand de la FCEC per ajudar d’aquesta manera en la lluita contra el càncer, promocionar estils de vida saludables, fomentar el voluntariat en l’àmbit oncològic i desenvolupar programes en les àrees de divulgació, prevenció i desenvolupament psicosocial.

El president de la Federació Catalana d’Atletisme, Joan Villuendas, considera que la Sant Silvestre que es disputa a Sant Cugat “és una cursa emblemàtica de Catalunya i, a més, està homologada per la Federació Catalana d’Atletisme”. Per a Villuendas, aquesta cursa és una bona barreja entre atletes d’elit i corredors populars que participen en una cursa solidària”. El director tècnic de la cursa, Domingo López, va voler destacar la gran col·laboració de l’Ajuntament des que la cursa va venir a Sant Cugat i la gran resposta de la ciutadania. El 40% dels inscrits són de Sant Cugat”.

Un cop acabada la cursa es lliuraran els premis als tres primers classificats  i el 8 de gener els classificats entre el 4t i 25è lloc rebran un obsequi en un acte que tindrà lloc a l’Ajuntament de Sant Cugat.

Les inscripcions online es poden fer al web www.santsilvestre.com.

 

Switch to mobile version